DIsclaimer

De kleurplaten die beschikbaar zijn op deze website zijn bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Ze mogen niet worden verkocht of verspreid zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat alle kleurplaten die we aanbieden geschikt zijn voor alle leeftijden, kunnen we niet garanderen dat alle inhoud geschikt is voor elk individu. We raden ouders en verzorgers aan om elke kleurplaat te bekijken voordat deze aan kinderen wordt gegeven om te kleuren.

We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies of letsel dat voortvloeit uit het gebruik van de kleurplaten of de informatie op deze website.

De kleurplaten en de inhoud op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag ze alleen downloaden en gebruiken voor persoonlijk gebruik. Elk ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot commercieel gebruik, reproductie, distributie, wijziging of openbare vertoning, is strikt verboden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze disclaimer regelmatig te controleren op wijzigingen. Door deze website te blijven gebruiken, geeft u aan dat u akkoord gaat met de meest recente versie van deze disclaimer.